2015. július 20., hétfő

A heti gasztronómiai tipp: a "kencék"


Gyerekközpontú a blog, ezért úgy gondolom ez is megér egy bejegyzést.
Nem szívesen adunk minden nap felvágottat, virslifélét, szalámikat a gyereknek. Van más, néhány perces ráfordítással elkészíthető megoldás, a krémek, pástétomok és egyéb kencék.

- halkrém
- zöldfűszeres sajtkrém pritaminnal felturbózva
- tepertőkrém
- tojáskrém
- megmaradt főtt húsból készült húskrém
- zöldséges vajkrémek (finomra reszelt répa, paprika, uborka)
- házi lekvár természetesen :)

tonhalkrém pritaminnal

 
 
 sajtkrém snidlinggel, zöldfűszerekkel, kaliforniai paprikával

 
 
csirkehusi-krém snidlinggel, petrezselyemzölddel és némi fűszerrel 





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése