2015. augusztus 11., kedd

Egyedi füzetcsomagolás


Előfordul, hogy anyagi okokból, vagy mert a gyerek tényleg szeretne egyedi füzeteket, mi magunk csomagoljuk be azokat augusztus végén.
 
Tipp, ami nekem bevált! Ha nem akarunk a külcsínre adni, és valóban tartós csomagolást szeretnénk a füzetekre és tankönyvekre, és mindezt ingyen, akkor a következőt ajánlom (egész középiskola alatt ebben voltak a könyveim, és fél évet kibírtak zokszó nélkül!): a fénymásoló papír külső csomagolása! Talán még nem késő gyűjteni a munkahelyen, vagy kérjük meg a titkárnőt, adminisztrátort, hogy tegye nekünk félre, ne dobja a kukába, és vigyázva bontsa fel, ne tépje szét ezt a nagyon erős papírt. Valószínű hamar össze fog gyűlni jelentős mennyiségű csomagoló papír. Ezt persze érdemes szép vignettával feldobni!

Például itt is találsz jó néhányat:
http://tukkelutott.blogspot.hu/2014/08/letolthetonyomtathato-vignetta.html
http://tukkelutott.blogspot.hu/2014/08/iskolaba.html

 
A másik ötlet, a megmaradt dísz csomagolópapírok. Mindenféle színben és mintában csomagolhatunk ezekkel a gyerek örömére.
 
Ami szintén olcsó és mutatós, azonkívül a gyereket jó időre le is foglalhatjuk, a következő lehetőség, a háztartási (barna) csomagolópapír, amit kedvére díszíthet. Néhány ötlet:

Vicces nyomdával

 
Állatos nyomdával

 
Ikeás nyomda filctoll

 
Minta lyukasztóval, alá került egy színes lap:

 
Igazi fiús, járművek:

 
Csak sünikkel is imádnám!

 
Kottafüzetnek "alap" csomagolás :)



További ötlet, mivel a fél ország gyűjti, gyűjtötte az ilyen-olyan tematikájú matricákat (Óceán-mánia, Hegyvidék-mánia...), ha nem dobtátok ki a felesleget (én nem, mert imádnak levonózni, és még ki tudja mi mindenre lesz jó...), akkor azzal is fel lehet dobni a háztartási csomagolópapírt.

Megmaradt tapétával is szoktam csomagolni, ezek már elég erősek, remélhetőleg a leesett darabokat mindenki elrakta egy felső polcra ?! Érdemes levenni, és felhasználni iskolakezdéskor! Esetleg barkácsáruházakban is érdemes böngészni az utolsódarabos tapéták között, hatalmas kedvezménnyel kaphatunk csodaszép tapétákat, amivel egész évben csomagolhatjuk a tankönyveket és füzeteket.

Egy doboz, amiben játékot tárolunk, ezt például megmaradt tapétával vontam be:


 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése